Nieuwe diensten; Aanvullende mantelzorg en huishoudelijk hulp

Om het leven gemakkelijk te maken
Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. Santé Partners biedt via de Ledenservice STMR en Vitras Bij u thuis een aantrekkelijk assortiment aan diensten, cursussen en activiteiten. Speciaal geselecteerd, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat mensen niet zelf (meer) kunnen of waar geen tijd voor is. Maar ook om lekker te ontspannen en van te genieten.

In aanvulling op de vele mooie diensten biedt Santé Partners via de Ledenservice van STMR en Vitras Bij u thuis nu ook de dienst aanvullende mantelzorg. Daarnaast biedt ‘Vitras bij u thuis’ ook nog eens particuliere huishoudelijke hulp. Deze diensten worden verzorgd in samenwerking met Saar aan Huis en onze partner Huiscleaning.

Aanvullende mantelzorg is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in en om het huis, in de meest brede zin. Of het nu gaat om hulp bij licht huishoudelijke taken, zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd, of het houden van gezelschap, door een spelletje te doen, een wandeling te maken of samen de krant te lezen.

Is er behoefte aan een schoon huis en hulp in de huishouding? Ook dat kan geregeld worden via Vitras Bij u thuis. Voor de particuliere huishoudelijke hulp is geen indicatie van de gemeente nodig. De huishoudelijke hulp verricht allerlei werkzaamheden in huis: stoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen en meer. De hulp wordt door onze partner Huiscleaning gescreend op geschiktheid en men kan vooraf kennismaken met elkaar.

Ondersteuning, gemak en gezelligheid
Een beetje gezelligheid en ondersteuning aan huis en in het huishouden is zo geregeld tegen aantrekkelijke tarieven. Abonnees van de ledenservice van STMR en Vitras Bij u thuis worden door onze partners gekoppeld aan een mantelzorger of hulp passend bij de behoefte die er is. Via onze Klantenservice is het zo geregeld.

KOSTEN aanvullende mantelzorg
STMR leden en Vitras abonnees  betalen de eerste twee maanden € 20,70 per uur. Daarna wordt het € 21,85 per uur, in plaats van het normale uurtarief van € 23,00.

KOSTEN particuliere huishoudelijke hulp (alleen bij Vitras verkrijgbaar)
Het all-in uurtarief van de huishoudelijke hulp bedraagt € 13,- per uur. Abonnees van Vitras Bij u thuis betalen eenmalig bemiddelingskosten van € 17,48 (normaal € 34,95).

Nieuwsberichten

Met ingang van 1 juli jl. zijn Diny Koreman en Jan Roelofs teruggetreden na hun jarenlange inzet voor de Raad...
Op 8 juli jl. hebben Santé Partners en Woonstichting De Kernen een samenwerkingsovereenkomst getekend…
Bij de start van het Smarter Buildings project was duidelijk dat er twee pilots gerealiseerd gaan gerealiseerd gaan worden met de slimme...

Postadres
Santé Partners
Postbus 6063
4000 HB Tiel

Telefoonnummer
0344 – 679300

KvK-nummer 41060187