Hoge score markt- en cliëntonderzoek

Hoge score markt- en cliëntonderzoek

Over het laatste kwartaal van 2017 heeft Santé Partners een markt- en cliëntonderzoek uitgezet onder cliënten die we ondersteunen onder de merken Vitras (regio Utrecht) en STMR (regio midden Gelderland). Hierin zijn ook de waarderingen voor de thuiszorg vanuit Zorgkaart Nederland opgenomen.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt cliënten informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een product van Patiëntenfederatie Nederland.

    

Q4 

    

 

Heel 2017

 

 

 

Gemiddeld cijfer

Aanbevolen door

Aantal waarderingen

Gemiddeld cijfer

Aanbevolen door

Aantal waarderingen

 Vitras

 8,7

99%

87

8,6

98%

410

 STMR

 9

100%

117

8,9

99%

315

De resultaten laten mooie cijfers zien waar we trots op zijn! De scores liggen boven de landelijke gemiddelden. Uiteraard zijn er altijd verbeterpunten en aanbevelingen. De uitgebreide scores en aanbevelingen worden de komende periode met de teams besproken. Belangrijk is dat we hiervan leren en ons door blijven ontwikkelen. Voor 2018 wordt er gewerkt aan het in beeld brengen van de klanttevredenheid.

 

Nieuwsberichten

Met ingang van 1 juli jl. zijn Diny Koreman en Jan Roelofs teruggetreden na hun jarenlange inzet voor de Raad...
Op 8 juli jl. hebben Santé Partners en Woonstichting De Kernen een samenwerkingsovereenkomst getekend…
Bij de start van het Smarter Buildings project was duidelijk dat er twee pilots gerealiseerd gaan gerealiseerd gaan worden met de slimme...

Postadres
Santé Partners
Postbus 6063
4000 HB Tiel

Telefoonnummer
0344 – 679300

KvK-nummer 41060187