Hollandse pot aan huis

Een gezonde, verse maaltijd op tafel zetten kost wat tijd en inspanning. En daar hebben we niet altijd de energie voor. Mevrouw Hartman heeft een smakelijke oplossing gevonden.

afbeelding Quote

''Hij is altijd heel vriendelijk. Als ik bijvoorbeeld mijn menulijst vergeet mee te nemen naar de deur, pakt hij ‘m even voor me''

Mevrouw Hartman:
“Boodschappen doen, koken en afwassen wordt steeds moeilijker voor mij, doordat ik niet meer lang kan staan. Daarom bestel ik elke week vier maaltijden bij Food Connect. De overige dagen eet ik iets makkelijks, een boterham met een balletje gehakt bijvoorbeeld.
Ik eet het liefst Hollandse pot en ik ben gek op vlees en vis. Gelukkig biedt Food Connect veel van dit soort maaltijden. Heel handig is dat de aardappelen, de groenten en het vlees in aparte bakjes zitten. Als ik een keer meer zin heb in de groente van het andere menu, dan wissel ik de bakjes gewoon om. Het lekkerste wat ik tot nu toe gegeten heb, is een maaltijd met varkensbeenham. Het vlees was heerlijk klaargemaakt en er zat heel lekkere jus bij.”

Vriendelijke bezorger
“Eens per week krijg ik mijn bestelling. Ik leg de maaltijden meteen in de koelkast of vriezer, dan blijven ze lekker vers. Mijn bestelling voor de week erna geef ik dan direct weer aan de bezorger mee. Hij is altijd heel vriendelijk. Als ik bijvoorbeeld mijn menulijst vergeet mee te nemen naar de deur, pakt hij ‘m even voor me, zodat ik niet helemaal hoef terug te lopen met mijn rollator.”

Nog altijd tijd te kort

“Ondanks dat ik gepensioneerd ben, kom ik nog altijd tijd tekort, want ik heb veel hobby’s. Ik maak kaarten, ik brei, borduur en ik lees. Het is dus heerlijk om na een drukke dag gewoon een lekkere maaltijd uit de koelkast of vriezer te pakken en op te warmen. Mijn zus en zwager kwamen een keer op bezoek en toevallig had ik toen nog wat maaltijden in de vriezer. Ze konden gezellig blijven eten. Ze vonden het allebei heel lekker!”

Ruud Lansink, productontwikkelaar en inkoper Food Connect:
“Als je van lekker eten houdt maar niet zelf kunt of wilt koken, dan zijn de gerechten van Foodconnect een uitkomst. Versgekookte maaltijden aan huis: voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We focussen vooral op ouderen. Zij bestellen de maaltijden echt voor het gemak. Ze hebben bijvoorbeeld geen tijd om te koken of het lukt ze niet meer zo goed, maar ze houden wel van lekker eten. Ook zorgen we ervoor dat ze zoveel mogelijk dezelfde bezorgers zien. Een vertrouwd gezicht is prettig, je weet wie je aan de deur krijgt.”

 

afbeelding Quote

“Als je van lekker eten houdt maar niet zelf kunt of wilt koken, dan zijn de gerechten van Foodconnect een uitkomst''

Maaltijd op maat
“Je kunt bij ons zelf je gerechten combineren, waardoor er maar liefst honderdtwintig menu’s ontstaan. Zo krijg je heel gevarieerd te eten, veel gevarieerder dan wanneer je zelf kookt. We kunnen ook maaltijden op maat maken. Dan houden we rekening met dieetwensen zoals zoutarm, lactosebeperkt, glutenvrij of kaliumbeperkt. Voor mensen met hand- en armproblemen, die daardoor niet of niet goed kunnen snijden, zijn er voorgesneden maaltijden. En ook mensen met slikproblemen kunnen bij ons terecht: voor hen hebben we gepureerde maaltijden.”

Geen verschil
“Als productontwikkelaar koop ik de ingrediënten in en bedenk ik nieuwe gerechten. Die houden van de Hollandse keuken. Mensen zeggen wel eens dat de kwaliteit van onze gerechten en het assortiment beter is dan in de supermarkt of van concullega’s. Nieuwe klanten proeven vaak geen verschil met een zelfgekookte maaltijd. Van zo’n compliment kan ik heel blij worden. Dan is mijn doel bereikt.”

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop