Installatie rookmelder

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande woningen gelden. Wel zo veilig.

Meer informatie

De verplichting voor een rookmelder bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande woningen gelden. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. Het invoeren van deze nieuwe regel heeft als doel het redden van levens. Elke verdieping van een woning dient te worden verzien van een rookmelder.

Via UWassistent regel je de installatie en de levering van de rookmelders ineen! De rookmelders zijn van het Nederlandse bedrijf Alecto. Ze voldoen aan het Europese keurmerk EN 14604 en en daarmee aan alle noodzakelijke kwaliteitseisen. Daarnaast gaan de batterijen maar liefst 10 jaar mee!

Meer informatie

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners ledenservice krijg je tot 17,5% korting op de installatie van de rookmelder via UWassistent. 

 

Aanmelden

Wil je een rookmelder laten installeren via UWassistent? Vul dan je gegevens in op het aanmeldformulier.

Onze partner

Bij onze partner UWassistent kun je o.a. terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en installatie rookmelder. De persoonlijke contactpersoon van UWassistent bespreekt graag je behoeften en wensen. Aan de hand daarvan gaat hij of zij op zoek naar een geschikte dienstverlener die je wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig komt helpen.

Uwassistent LOGO CMYK JPG 01

Gerelateerde Diensten

Klushulp

Ben jij op zoek naar een klushulp die je kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare klushulp voor jou. Iemand die kan helpen met verschillende soorten klussen.

Tuinhulp

Kost het onderhouden van jouw tuin te veel tijd of energie? Onze partner UWassistent regelt voor jou een betrouwbare en ervaren tuinhulp. Hij of zij kan je helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin.

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Rijbewijskeuring

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of je nog goed meekomt in het moderne verkeer. Onze partner Rijbewijskeuringsarts.nl voert deze keuring zorgvuldig en deskundig voor je uit.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

(Levens )testament

Maak je jezelf zorgen wie jou ondersteunt als jouw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na jouw overlijden voor zorgt dat je nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met onze partner HEREDITAS.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop