Training 'Rots en Water' (10-12 jaar)

Kun jij meer zelfvertrouwen gebruiken? Wil je weerbaarder worden? Leren je grenzen aangeven? Je beter te concentreren en focussen? Dan is de Rots en Water training iets voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdens de Rots en Water training leren kinderen spelenderwijs bewust te worden van hun eigen lichaam, emoties en reactie op situaties. Door middel van sport, spel en andere oefeningen kunnen de kinderen op een actieve wijze positieve ervaringen opdoen. Rots staat in deze training voor jezelf op te komen en weten wat je wilt en Water voor samenwerken en rekening houden met anderen.

 

Waar & wanneer?

  • Nieuwegein/Houten: start 27 september 2022 (10-12 jaar) (reeks van 7x 1 uur).

Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Let op: de training is enkel voor kinderen die in Nieuwegein wonen.

Klik op de onderstaande knop om je kind aan te melden of om meer informatie op te vragen.

Hoe verloopt het aanmelden?

Stap 1

Meld je aan

Neem contact met ons op via 0900 – 84 33 of het contactformulier. Jouw situatie en vraag staat centraal en we gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij helpen eventueel met jouw indicatie/verwijzing.

Stap 2

Intake professional

We kijken met welke professional we jou in jouw woonplaats in contact kunnen brengen. De professional doet een eerste intake.

Stap 3

Opstellen Plan

De professional stelt met jou een plan op. Dit kan op locatie of thuis. We kijken hierbij naar wat je zelf kunt, hoe je omgeving kan helpen en wat wij gaan doen.

Stap 4

We starten het zorg- of hulptraject

Dit is over het algemeen kort en soms lang(er). Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We bespreken regelmatig de zorg of hulp met jou.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop